Informasjon

Koløys Hytteutleie har åtte flotte feriehus til utleie på idylliske Halsnøy, som ligger mellom Bergen og Stavanger, på den norske vestkysten. Halsnøy er kjent som Sunnhordlands perle, og ligger flott plassert ved innløpet til Hardangerfjorden, godt beskyttet mot åpent hav. Golfstrømmen fører til at vi har forholdsvis behagelig sjøtemperatur hele året. Området egner seg godt for fiske, bading, turer og båtutflukter.

Halsnøy er en fantastisk plass, et nydelig sted å feriere. Du kan oppleve fjorden, fjella, fossene og Folgefonna. Folgefonna er Norges 3. største isbre, og Europas sydligste og den er bare 1 times kjøretur unna. Halsnøy er omgitt av holmer og skjær, her kan du reise ut og fiske, eller kjøre på båttur og gå i land i ei lun vik og være heilt aleine uten masseturisme.

Halsnøy er ei øy og har ca 2000 innbyggere. Landsbyen Sæbøvik er et koselig sentrum, her finn du 2 koselige Gave og interiør butikker, Landsbybakeriet, Spar Butikk og Bensinstasjon/Gatekjøkken. Trallhuset tilbyr fillipinsk mat, og ved båthavnen på Sæbøvik er det lekeplass og sandwolleyballbane.

Koløys Feriehus ligger 6 km fra sentrum i naturskjønne omgivelser ved sjøen omkranset av frodig vegetasjon.. Alle våre feriehus ligger i gåavstand til båthavnen, men det er fullt mulig å bruke bilen da det er stor parkeringsplass på havnen. Nedenfor feriehusene ligger vår egen badevik, dette gir deg mulighet til å bade i sjøen eller oppholde deg på stranden.

På våre sider kan du lese mer om våre feriehus, turistattraksjoner og aktiviteter i denne regionen. Under info ligger informasjon om hvordan dere reiser til Halsnøy.

Alle våre feriehus er godt utstyrt og innbyr til en behagelig ferie. Du velger om du vil være aktiv og benytte tilbudene i nærheten, eller slappe av og nyte god mat og drikke på terrassen.

Vi har lang erfaring som vertskap, og snakker i tillegg til norsk både engelsk og tysk.

Vi vil gjøre vårt beste for du skal ha et fint opphold hos oss.

Hjertelig velkommen til vakre Halsnøy!
Geir Inge & Irene Koløy Sjo


Under menyen ovenfor kan du finne mer informasjon om det du ønsker. Dersom du ikke skulle finne svar på det du leter etter, er du velkommen til å kontakte oss, så skal vi hjelpe deg så snart som mulig.

Reise til Halsnøy
Aktiviteter
Attraksjoner
Kollektivtransport
Vær og vind